Post numer: #1Wysłany: 2009-08-12, 15:31 opis kilku broni z cs
Witam, ponieważ mam już pomysłu jak odpracować warna zdecydowałem się opisać wady i zalety kilku broni z cs'a 1.6.
Pierwszą bronią, którą chcę opisać jest,znany wszystkim, glock.
Glock- jest podstawową bronią TT. Według mnie najgorsza bron w grze slaba sił ognia i marna celność jednak ma 20 naboi. Może też strzelać 3 nabojami naraz. Ale polecam tryb automatyczny, bo gdy nie trafimy wystrzeliwując 3 naboje możemy się spodziewac, że zginiemy.
http://amxx.pl/foty/Broniecs/glock_a.jpg
USP - podstawowa bron CT, lepsza od początkowego sprzętu TT mozna zainstalować tłumik. Broń na 12 noboi. Ta broń zadaje więcej obrażeń niż glock.
Desert Eagle - najlepszy pistolet w grze, potężna siła ognia i dobra celownosc. Ale tylko na 7 naboi. Najlepiej nie tracić bezsensu naboi, bo może wydawać się, że 35 ammunicji wystarczy ale możemy sie grubo pomylić.
http://www.freewebs.com/d...ert%20eagle.jpg
MP5 - najlepsza broń z SMG, jest tania i skuteczna. posiada 30 naboi. Najlepiej ją kupić kiedy nie mamy dużo pieniędzy, albo na coś zbieramy. Napewno nie pożałujecie gdy ją kupicie. Polecałbym strzelać z niej na bliższe odległości, bo na dalekich jest mniej celna.
AK47 - kałch najlepsza broń w TT jest silna i ma dobrą celowność. Niestety wymaga praktyki, ponieważ ma duży odrzut. Lepiej strzelać seriami a nie na nawalać co popadnie.
M4 - najlepsza bron w cs'ie silna, skuteczna i ma dobry, mały celownik. Można założyć tłumik ale utrudnia on celowanie. Tą broń może kupić tylko CT. Jest jedną z najczęściej kupowanych broni. Mało jest też osób, które miną ją obojętnie gdy leży na ziemi, zwykle wyrzucają starą i podnoszą ją (chodzi mi o TT).
AWM - najlepsza snajperska broń. Jest silna i skuteczna. Zwykle jest tak: 1 strzał i masz 1 fraga na swoim koncie. Jak każda broń snajperska w counter strike dysponuje podwójnym przybliżeniem. Niestety zanim oddamy 2 strzał trzeba edzie chwilę odczekać. Jest to broń inna niż auto kamp, gdyż nie może ona strzelać seriami.
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum