Zaproszone osoby: 13 Nr Użytkownika: 1506 Dołączył: 17 Lut 2009 Pomógł: 13 razy Posty: 1012 Ustrzelił 14 fragów Skąd: Inowrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-02, 03:05 Instalacja steam
Widze, że jeszcze nikt nie dał poradnik do instalacji steam, więc ja się pokusze ;d. Jak zawsze dam wam all instrukcje w pkt. będzie latwiej i dla mnie i dal was ;d więc ledz goł
1: Trza by było sciagnać steam'a więc lapcie link: http://www.speedyshare.com/202341209.html
wrzucam tu bo na sendspace jakas awaria jest ;c
2: Jak na się sciagnie to uruchamiamy instalke “SteamInstall.msi”
3: Ukaże nam sie ekran powitalny gdzie musimy kliknac ''next''
4: potem musimy potwierdzic, ze mamy wiecej niz 13 lat xD
5: tutaj musimy wybrac szybkosc naszego lacza wartosc podana w kbit/mbit’ach
6: teraz trzeba wybra jezyk w jakim bedzie nasz steam
7: nastepnie wybieramy miejsce gdzie ma byc zainstalowana aplikacja
8: po zainstalowaniu ukaze nam sie ostatnie okienko gdzie musimy kliknac finish
9: teraz się schodki zaczna musimy otworzyc skrot ktory jest na pulpicie
10: jesli do tej pory zrobilscie jak jest napisane powinno wyskoczyc takie c0s (w tej chwili nasz steam sie updatinguje czyli aktualizuje ;d)
11: po zakonczeniu aktualizacji powinien pojawic sie taki oto obrazek z 2 ocjami zaloguj sie i stworz nowe konto.
12: to raczej logicznie, ze jesli nie mamy konta steam to klikamy stworz konto a w przypadku dgy juz mamy konto steam klikamy na zaloguj sie na koncie ktore istnieje
13: gdy wpiszemy poprawne haselko oraz login powinno wyskoczyc nam okienko, wchodzimy w zakladke moje gry i ukazuje nam sie lista gier
14: jesli chcemy zainstalowac dana gre, klikamy na nia prawym przyciskiem myszy i wybieramy instaluj gre ss wyzej.
15: jesli zrobiles to co wyzej ukarze Ci sie okienko z parametrami gry czyli ile zajmuje oraz ile masz miejsca na dysku i obliczy szacowany czas downloadu gierki
16: nastepnym krokiem bedzie wybranie gdzie maja sie pojawic skroty instalek i klikamy sobie dalej ;d
17: rozpocznie się tworzenie lokalnych plików cache gry
18: po zakonczeniu tworzenia lokalnych plików cache klikamy na zakończ i zostaniemy z powrotem przeniesieni do zakładki “Moje gry” w steam, gdzie będziemy mieli pokazany przy nazwie gry w polu “status” procent pobranej gry oraz aktualną prędkość pobierania
19: prawie koniec po pobraniu wybranej gry w tym wypadku counter'a ukaze nam sie okieneczko ktore nas poinformuje, o ukonczeniu downloadu
20: koniec !! aby uruchomic dana gierke klikamy na nia 2x lewym przyciskiem myszki :) uFFFF
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum