jek by ci sie chciało to jescze mugbys jakies fajne tło wstawic niewiem popros jakiegos grafika od nas to ci pomoze
i w miejscu gdzie jest napis Counter-strike napisał bys FPSproject.com
tyle ode mnie
PS
ale dlaczego sądzisz ze nie mam steama ????
a po za tym ja tylko mówie co mógłbyś zrobic zeby wygładało jakos .
Ostatnio zmieniony przez Cybuch 2009-07-13, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Ale ty masz nonsteam :P TO dla ciebie nieprzydatne ale po ostatnim update steam gracze steam nie moga dodawac do ulubionych serwerów ns/steam. I to GameMEnu jest glownie dla nich ^^
Ale ty masz nonsteam :P TO dla ciebie nieprzydatne ale po ostatnim update steam gracze steam nie moga dodawac do ulubionych serwerów ns/steam. I to GameMEnu jest glownie dla nich ^^
Steam też mam. Dodawanie do listy serwerów na steam działa, nie działa jdynie na serwerach zmodyfikowanych na oba protokoły v47 i v48. Takie małe sprostowanie. Mówiłem, że dla mnie to nieprzydatne, ale jest to subiektwna opinia. Trafna uwaga Cybucha - Jakby było inne niz standardowe tło byłoby naprawde super :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum