Brawo @up co ty myslisz ze kazdy jest pro na samym poczatku poradnik sie przyda dla tych co zaczynaja zabawe z cs;em!!
zapomniales dodac nomak ze to dziala podczas biegania tylko ;] bo jeszcze ci poczatkujacy pomysla ze komedy sa na no recoil
edit wybacz nie zauwazylem slepa kura ze mnie ;]
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-19, 00:11, w całości zmieniany 1 raz
Brawo @up co ty myslisz ze kazdy jest pro na samym poczatku poradnik sie przyda dla tych co zaczynaja zabawe z cs;em
Zgoda ale niech nie pisze juz takich poradnikow na 2 linijki tylko niech dorzuci wlasnie wiecej komend na interp itp.
Bo to nie wyglada na zaden poradnik tylko na porade czy rade ;]
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-04-18, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
omg jak ja czytam tez wasze poradniki to nie moge az xD wezcie lecpiej piszcie jakies wieksze poradniki a nie nabijacie posty takimi; i co zes tutaj napisal? 3 linijki? tez mi, wiesz ja nie chce Ci nic zarzucac i krytykowac ale takie poradniki sa zbedne a wiesz dlaczego? >patrz nizej:
MagiC* napisał/a:
Brawo @up co ty myslisz ze kazdy jest pro na samym poczatku poradnik sie przyda dla tych co zaczynaja zabawe z cs;em!!
odpowiem Wam obydwu, moze i macie racjke nie kazdy jest dobry ale do takich rzeczy to maja google.pl a po 2nd, to oni nie wiedza co to forum zacznijmy od tego ;p ;) to tyle... jak chcecie to piszcie takie poradniki ja tutaj nie rzadze ale jak dla mnie to jest SpaM...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum