Wielkie dzięki Nomak ;P a mógłbyś napisać jeszcze bindy na "mówienie"?? Chodzi mi o to że np. jestem adminem i chce napisać że "CZITY= BAN" czy coś takiego i chce mieć to zbindowane na f1. Używam bindu bind "f4" "say @@g CZITY BAN NA STALE!" ale gdy ustawie go na inny "F" to nie działa. Proszę o pomoc. Pozdro Skeepers
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Bo jak wpisywales to do configa bezposrednio i jak wczesniej miales tam pod jakims "F" cos przypisane to ci bind nie bedzie dzialal.
Musisz przeszukac caly config i wyczyscic starego binda z "F" i zastapic go nowego, albo podczas gry w konsoli wpisac swojego binda i wtedy ci zastapi starego (o ile nie masz configa tylko do odczytu, bo wtedy po uruchomieniu gry od nowa nie bedzie juz tego binda)
Troche zamieszalem jak w betoniarce , ale najlepiej najpierw wchodzisz do folderu z cs'sem, jak miales zaznaczony config we wlasciwosciach "tylko do odczytu" to odznaczasz, jak nie miales to nic nie robisz, wchodzisz do gry i wpisujesz binda tak jak ci kolega wyzej napisal
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-03-31, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
Folder, w którym masz pliki z CSa (nazwa najczęściej cstrike lub cstrike_polish). Tam masz plik config.cfg, który edytujesz w notatniku lub word padzie i w którym to wpisujesz te bindy (lub raczej edytujesz istniejące). Polecam później zrobić plik tylko do odczytu, gdyż CS lubi płatać figle i wymazywać bindy.
Jeśli pomogłem, to daj fraga, bo jestem statsiarzem i chcę poszpanować wśród FPSiaków czwartym fragiem.
Post numer: #13Wysłany: 2012-01-04, 15:24 bing klawisze numeryczne
Jak nazywaja sie wklawisze numeryczne po prawej stronie klawiatury (num lock)?
jak bym naprzyklad chcial z nich skorzystac jak je nazwac?
z gory dziekuje za odpowiedz ;d
A SORY BARDZO PUZNIEJ MI SIE ZDJECIE ZALADOWALO ;D
NIE BYLO PYTANIA ;D
____________________ d(-_-)b
Ostatnio zmieniony przez Ed1k 2012-01-04, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli dasz taki bind, naciskając NUM 1 dostajesz deagla, ammo i defuser.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum