Post numer: #1Wysłany: 2010-11-28, 12:30 Ważne ogłoszenie odnośnie sieci.
Witam.
W związku z coraz częstszymi propozycjami z waszej strony odnośnie nawiązania z nami współpracy i zadeklarowania możliwości oddania swojego serwera pod skrzydła FPS ogłaszam co następuje:
Nie chcemy włączenia jakiegokolwiek serwera spoza sieci fpscs.net w jej ramy. Nie planujemy podejmowania żadnej współpracy z kimkolwiek gdyż tego typu sytuacje zawsze odbijały się nas negatywnie jak w przypadku serwerów sponsorowanych bądź serwera DR Pawcia. Jeśli posiadacie jakiś serwer który nie jest wam potrzebny, bądź po prostu nie ma na nim graczy to zostawcie go dla siebie. Planujemy tworzyć sieć sami, na własnych zasadach bez niczyjej pomocy. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą z nami to jedyną drogą to jest wpłacanie składek na poczet utrzymania serwera dedykowanego.
Ewentualna współpraca nie pasuje do naszej wizji budowy od nowa sieci fpscs.net która wygląda następująco:
1. Uniezależnienie się od kogokolwiek jak sponsorów, innych graczy użyczających serwer itp.
2. Budowanie sieci "metodą małych kroczków" - Na początku zaczynymy z jednym serwerem, i będzie to serwer stricte FFA. Na następne serwery przyjdzie czas, a jak długo to wszystko będzie trwało zależy tylko od was i rozwoju tej sieci.
3. Skupienie się na serwerach nie wymagających większej ilości pluginów jak serwery stricte FFA/TP itp. Chcemy dotrzeć do bardziej dojrzałych graczy i nie planujemy uruchamiania żadnego serwera bazującego na modach z jednym wyjątkiem (tajemnica).
Jeśli chodzi o termin uruchomienia serwera dedykowanego - Nastąpi to przed przerwą świąteczną (chodzi o święta bożego narodzenia uprzedzając wszystkie idiotyczne posty).
Pozdrawiam.
Wspomnienie o DR Pawcia - bezcenne. / Mattirab
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-11-28, 19:39, w całości zmieniany 5 razy
Jak mogliście zauważyć sporo było ostatnio zmian w szeregach administracji, więc postanowiłem napisać co nieco na ten temat.
Po odejściu Dantego napisał do mnie Lock w sprawie współpracy, oczywiście jego pomoc przyjąłem bez zastrzeżeń. Ma kilka pomysłów i jest facetem z inicjatywą za co muszę go pochwalić:)
Maxi awansował ze względu na staż i zasługi oraz zadeklarowaną chęć pomocy.
Jego awans był wskazany z tego względu, że rezygnujemy z zabijaki bo dostaliśmy lepszą (co nie znaczy, że tańszą ogólnie) ofertę od gry.wilan.pl.
I to jest 3 sprawa którą chciałem wam przekazać - zabijaka out, a na jej miejsce pojawią się 3 (słownie trzy) serwery:
- FFA only D2
- FFA
- HS/DM
Nie piszcie nic o zmianę modu, bo takowej nie będzie chyba że sami zdecydujemy.
W godzinach popołudniowych, gdy wrócę z zajęć, zrobię porządki na forum: usunę stare tematy, niepotrzebne działy, zrobię porządek z rangami i userami.
Wszelakie głupie komentarze, stwierdzenia itp na temat sieci czy innych userów będą karane banami - macie przykład Trawnika, nie potrzeba nam ciągle marudzących idiotów i prowokatorów.
Jeśli ktoś chce pomóc (jako moderator, przyszły admin itp) niech pisze mi na pw co i jak, ponieważ wszystkim rangi zostaną zabrane (jak już mówiłem czas na porządki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum