Post numer: #1Wysłany: 2011-05-05, 15:49 Rekrutacja do grupy FPS'u
Witam.
Z dniem dzisiejszym otwieram nabór do naszej ekipy fps'owskiej. Ta grupa szczególnie skierowana jest do naszych "starych wyjadaczy", którzy deklarowali swoją pomoc i nadal są z nami w tym trudnym okresie. Oczywiście, jeśli zgłosi się tutaj także osoba nowa, skora do pomocy to z przyjemnością ją przyjmę. W tym temacie zgłaszacie swój udział do włączenia się do grupy. Wystarczy napisać: "Chciałbym przystąpić do grupy. Deklaruje swoją pomoc". Po przystąpieniu do grupy będą czekały na was pewne obowiązki ale nie martwcie się, nie będzie ich dużo. Za aktywne uczestnictwo i rzetelną pracę, będziecie mieli możliwość otrzymania specjalnych benefitów oraz większe szanse w przypadku startowania na pozycję moderatora. Opis rangi i jej możliwości znajdują się w tym temacie (info dotyczy 3rd rangi) - http://fpscs.net/topics1/...ami-vt11765.htm .
Po przystąpieniu do grupy będą czekały na was pewne obowiązki ale nie martwcie się, nie będzie ich dużo. Za aktywne uczestnictwo i rzetelną pracę, będziecie mieli możliwość otrzymania specjalnych benefitów oraz większe szanse w przypadku startowania na pozycję moderatora.
Mniej mnie obchodzi, co z tego będę miał, za to wolałbym wiedzieć, jakie konkretne działania na rzecz sieci mielibyśmy podjąć. Już raz znalazłem się w ciemno w szeregach moderatorów, ale ze względu na formy, powiedzmy obowiązków, żeby niepotrzebnie nie przedłużać, zrezygnowałem. Nie chcę, by podobna sytuacja znów zaistniała, oszczędzi nam to czasu i ewentualnych problemów.
Już rozwiewam wasze wątpliwości i pytania. Po pierwsze:
nopsien napisał/a:
jak będzie plan działania
Plan napisałem na przełomie pon/wt i uwierz mi, trochę sobie poczytasz :) ale dopiero jutro, gdyż dzisiaj już nie mam siły ;p
Mattirab napisał/a:
wolałbym wiedzieć, jakie konkretne działania na rzecz sieci mielibyśmy podjąć. Już raz znalazłem się w ciemno w szeregach moderatorów
Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy - tam będziesz wszystko wiedział, cały plan jest napisany w vip strefie, do której każdy członek załogi będzie miał od jutra dostęp. Co do moderatora, przecież ja ci nie każę nim zostać. Od jutra moderatorem będzie można zostać poprzez złożenie podania w odp. terminie. Jednakże należąc do grupy fps zwiększasz trochę swoje szanse lub ... tutaj niespodzianka.
Bartush napisał/a:
Jak wcześniej pisałem mogę się do czegoś przydać..
Widziałem twoją PW, spoko zobaczymy ;)
Bartush napisał/a:
I wanna know more about Newsman :D
Jak się zgłosisż do załogi fpsu, to tam możesz dodatkowo zostać newsmanem. Twoim obowiązekiem ponadto będzie (jak sama nazwa rangi mówi) pisanie artykułów w forum "Newsy" w dziale "Other".
p.s. Wybaczcie mi ale dopiero jutro wystartuje FFA. Za wszelkie problemy przepraszamy ;p
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2011-05-05, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Co do moderatora, przecież ja ci nie każę nim zostać.
Nie do końca zrozumiałeś. Posłużyłem się przykładem z moderatorem, żeby lepiej zobrazować, o co mi chodzi. Mówiłem o podobnej sytuacji w kontekście jakiejkolwiek funkcji/rangi związanej z obowiązkami wobec FPSu.
Kakash! napisał/a:
Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy - tam będziesz wszystko wiedział, cały plan jest napisany w vip strefie, do której każdy członek załogi będzie miał od jutra dostęp.
Dobrze, jeśli tak to zgłaszam chęć swojego uczestnictwa w grupie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum