Post numer: #1Wysłany: 2008-12-22, 16:50 Przeprosiny.
Witam .
W imieniu swoim I Exaina Chciałbym Przeprosic za wszelkie zabawy kosztem Fps.
Nie będe pisał jaka w tym moja rola ale z pewnością sami wywnioskujecie to z Przeprosin Exaina, ktore zamieszcze na końcu. Powiem tak grałem tu przez 2 lata grałem jak mogłem ;] Starałem się chociaż nie zawsze to wychodziło. Przez te 2 lata gry z wami Starałem sie o wyrobienie sobie u was dobrej opini. Napewno Nie niszczyłbym tego od tak.no ale Wczoraj Exain umył sobie gębe moim kosztem. Mam Nadzieje , że nikt nie czuje do mnie urazy.
No ale Wyszło jak wyszło.
eXain 9:24:17
Siema... mialo byc inaczej ale huj... to wszystko to moja wina ... chcialem ci dorownac ... byc podobnym do CB ... walowalem tylko niektore ludzikiitp. no ale jesli cie to koli to juz nie bede nic walowal bo widze ze nie konczy sie to tak jakbym chcial ....;/ willu nie jest tu w nic zaplontany ... chcialem ratowac sobie dupe wiec musialem na kogos to zwalic ... jesli mozesz odbanuj go i przepros to wszystko to moja wina i tyllko moja ... napisal jeszcze wczoraj do Rafala zeby zmienil moj nick ... lecz do tej pory nie zrobil tego... niewiem dlaczego nie wnikam... ale w umowie naszyej bylo ze do dzisiaj mialem napisac o zmiane nicku wiec napisalem i huj ...;/ przyznalem sie moja wina ! tylko moja !odbanuj jego i przepros rafala za mnie... i powiedz zeby mnie odbanowal na css bo mi zalezy !
eXain 9:24:46
PRZEPRASZAM !
eXain 9:24:17
Siema... mialo byc inaczej ale huj... to wszystko to moja wina ... chcialem ci dorownac ... byc podobnym do CB ... walowalem tylko niektore ludzikiitp. no ale jesli cie to koli to juz nie bede nic walowal bo widze ze nie konczy sie to tak jakbym chcial ....;/ willu nie jest tu w nic zaplontany ... chcialem ratowac sobie dupe wiec musialem na kogos to zwalic ... jesli mozesz odbanuj go i przepros to wszystko to moja wina i tyllko moja ... napisal jeszcze wczoraj do Rafala zeby zmienil moj nick ... lecz do tej pory nie zrobil tego... niewiem dlaczego nie wnikam... ale w umowie naszyej bylo ze do dzisiaj mialem napisac o zmiane nicku wiec napisalem i huj ...;/ przyznalem sie moja wina ! tylko moja !odbanuj jego i przepros rafala za mnie... i powiedz zeby mnie odbanowal na css bo mi zalezy !
eXain 9:24:46
PRZEPRASZAM !
jest np. z gg to szybko exain popyla na klawiaturze :)
ja bym takiej długiej wypowiedzi w niecałą minute nie napisał. :D
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Ostatnio zmieniony przez [Stolcy] Pidziotto 2008-12-22, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Anr Chyba Masz To o co Ci Chodziło ;] Tylko szkoda, że Zbyt pochopnie podjołeś decyzje no ale tak jak to stwierdziłeś:
Anr (21-12-2008 22:02)
jeden gracz w ta czy w tamta roznicy nie robi
Anr (21-12-2008 22:03)
siec sie rozrosla do 11 serwerow
i 4 kolejne sa w konfiguracji
ludzi brakowac nie bedzie
Podszywanie sie pod administracje, dzialanie na niekorzysc serwisu, plagiat prac graficznych, crashowanie serwerow. Z tym mozna isc spokojnie na policje, a ty tutaj mowisz o przebaczeniu? Pfff
Podszywanie sie pod administracje, dzialanie na niekorzysc serwisu, plagiat prac graficznych, crashowanie serwerow. Z tym mozna isc spokojnie na policje, a ty tutaj mowisz o przebaczeniu? Pfff
Wiem, ze mozna isc z tym na policje, ale jezeli rozumieja co zle zrobili i chca sie poprawic to kazdy zasluguje na szanse...
Tacy sa ludzi, popelniaja bledy a potem probuja je naprawic.
<socjologia rulezzz> XD
Są ŚWIĘTA!
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum